maandag 28 oktober 2013

Mondriaan en passie!

Wij, de 5 dames, van fotoclub 'KlikKlikKlak' hadden onszelf de opdracht gegeven om foto's te maken geïnspireerd op Mondriaan, het leuke is dat je je dan ook echt gaat verdiepen in deze kunstenaar en ontdekt dat hij verschillende fases heeft doorgemaakt in zijn kunstwerken. Ik had bewust gezocht naar een schilderij wat niet zo bekend is en waarbij ik wel een idee kreeg. Zie hieronder het resultaat.woensdag 2 oktober 2013

Jesus Christ Superstar!

Een geweldige voorstelling, die u gezien moet hebben. Een aanrader voor iedereen die van theater houdt, en in dit geval in een grensverleggend theater!
Met geweldige performances van Jesus (Ruud van Overdijk), Judas (Dennis ten Vergert), Maria (Lara Grunfeld) en Pilatus (Bill van Dijk) in de hoofdrollen. Begeleid door een live band (muzikaal leider Robert Jan Kamer) wordt, samen met de apostelen, de decipelen en een groot, speciaal samengesteld, koor het verhaal uitsluitend met een vertelster, gedanst en gezongen gespeeld.

Klik hier voor komplete reportage. (deze keer met ook de tekst van mij)


Jesus


Judas, Jesus en Maria


De tovenaar van Oz!

De film ‘The Wizard of Oz’ viert dit jaar haar 75e verjaardag, hetgeen gevierd wordt met een nieuwe productie. Het bijzondere aan deze voorstelling is echter dat ruim 93 jongeren (van 7 tot 18 jaar), verdeeld over drie verschillende casts, het ensemble vormen.

Klik hier voor kompleet verslag.


Grease - the Arena Spectacular

Het verhaal van ‘Grease’ is zeer bekend, maar daarom niet minder meeslepend. De tieners Danny Zuko en Sandy Olsson worden verliefd op elkaar tijdens de zomervakantie. Maar als ze, zonder dat ze dit van elkaar weten, op dezelfde school terechtkomen, loopt niet alles van een leien dakje…

Klik hier voor het volledig verslag!


West Side Story in Concertgebouw Amsterdam

Dit jaar bestaat het Concertgebouw 125 jaar, een grote droom was om een heel groot participatieproject te doen, wat van begin tot eind door jongeren wordt gemaakt en uitgevoerd, jongeren tussen 16 en 24 jaar. Niet alleen de dans en zang maar alles wat er bij zo een soort project komt kijken zoveel mogelijk door jongeren te laten doen. Deze jongeren worden hierbij begeleid door professionals zoals: dirigent, musici en choreograaf. En door deze professionele begeleiding worden de deelnemers naar een hoger niveau getild. Niet alleen door deel te nemen maar ook door het volgen van de lange weg naar de uitvoering toe. Onder een geweldige goede begeleiding naar en zo, hoog als mogelijk, niveau stijgen.


Zie volledig verslag op Theaterparadijs. Klik hier 


Erg mooie zaal!

Cast 1: Maria & Tony

Anita

Cast 2: Tony & Maria